Uncategorized

Dr Amalina Kongsi Gambar Santai Bercuti, Sekali Netizen Perasan Benda Lain Kat Dia

Kalau dah lebih setahun negara kita terpaksa melalui norma baharu disebabkan penularan jangk1tan wab4k c0vld-19, siapa je yang tak rindu suasana dahulu yang bebas. Kita semua bebas untuk bergerak ke mana sahaja tanpa perlu fikir segala prosedur operasi standard (SOP) yang perlu dipatuhi. Mungkin paling kita rindu adalah pergi bercuti.

Tak Perlu Pakai Pelitup Muka

Terbaharu, Dr Amalina Che Bakri membuat perkongsian gambarnya yang dilihat sedang bercuti di suatu kawasan seperti padang bunga di England dengan kapsyen “back to nature“. Memang cantik pemandangan di situ, ditambah pula dengan cantik pakaian yang dikenakan oleh Dr Amalina. Seronok melihat Dr Amalina kelihatan sudah bebas berjalan di sana tanpa pelitup muka.

Sementara itu, menjengah di ruangan komen ramai yang memuji kecantikan Dr Amalina yang kelihatan comel dan lawa dengan outfit yang dikenakannya itu. Dr Amalina sudah semestinya kelihatan cantik seperti selalunya. Tidak kurang juga ramai yang menyuarakan rasa rindu untuk keluar berjalan tanpa pelitup muka.

KOMEN NETIZEN :

Uuuuu cantiknye Dr.. dah macam Windows . Take care Dr yang comel

View cantik..tuan badan cantik..baju cantik

Wah.. cantik nya view. Kalau saya kat Klate ni lari2 pusing2 dlm sawah padi je mampu

Melihat Dr Amalina dapat menghirup udara segar dengan bebas membuatkan ramai yang ingin pandemik membnuh ini berakhir dengan segera di Malaysia. Min pun sama tak sabar juga nak wab4k ini berakhir supaya kita boleh bebas seperti sediakala. Semoga kita semua berjaya melandaikan kes jangk1tan c0vld-19 dan dapat bebas berjalan juga seperti Dr Amalina

Pastinya insan yang paling gembira menerima berita pernikahan pakar bed4h kelahiran Malaysia, Dr Amalina Che Bakri.

Dia bersama jejaka Inggeris, Alexander Charles di London, United Kingdom, pada Rabu lalu ibu beliau sendiri.

Seorang yang lemah lembut

” Alex seorang lemah-lembut, berhati baik dan menghormati saya sebagai ibu kepada Amalina.

Saya bertemu dengannya beberapa kali ketika kunjungan saya ke UK.

” Bukan sekadar Alex, keluarga dia pun baik-baik.

Saya berdoa agar Allah SWT sentiasa memberi kerahmatan kepada Amalina dan suami agar berbahagia ke jannah, dan dikurniakan zuriat yang baik-baik.

Semoga kami semua dirahmatiNya,” katanya.

Dalam pada itu, Sabariah turut meluahkan rasa rindu menebal terhadap anak tunggal kesayangannya itu, yang kali terakhir ditemuinya pada Hari Raya 2019.

Pertemuan itu ketika pembedahan yang berjaya membuang tumor 200 gram di mulut bayi berusia sembilan bulan, Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin di sebuah hospital kanak-kanak di London hasil inisiatif Dr Amalina.

” Selepas itu kami masih belum berjumpa disebabkan oleh wbak COV1D-I9. Ikutkan Hari Raya tahun lepas Amalina bercadang untuk pulang ke Malaysia.

” Buat masa ini belum ada ketetapan bilakah majlis resepsi Amalina dan Alex di Malaysia, semuanya bergantung kepada perkembangan semasa COV1D-I9,” katanya.

Suami Dr. Amalina adalah seorang pengarah di sebuah syarikat perisian

Terdahulu, menerusi laman Instagram, Dr Amalina memuat naik sekeping fotonya bersama suami di sebuah taman.

Dr Amalina menggayakan kurung moden rona putih rekaan Cosry, manakala Alex yang juga seorang pengarah di sebuah syarikat perisian mengenakan sut lengkap berwarna hitam serta putih.

Pasangan itu mengikat tali pertunangan pada Ogos, tahun lalu.

Sebelum ini tular di media sosial apabila ramai tertanya-tanya identiti dan pekerjaan sebenar suami Dr. Amalina itu.

Sumber https://www.two.e-kesah.com/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *