Uncategorized

Shuk dedah ada orang tukar muka ayah dia jadi anj1ng

Kontroversi melibatkan pelawak terkenal, Shuk Sahar dengan bekas’ kekasih gelapnya’ kerap kali menjadi perbualan di media sosial susulan serang-serangan di Instagram antara mereka berdua.

Baru-baru ini, wanita tersebut telah memuat naik video memperlihatkan pelawak tersebut tidak berbaju di katil hotel. Walau bagaimanapun, Shuk telah memaklumkan bahawa video tersebut merupakan video lama dan dia serta isteri sudahpun membuat laporan polis.

Gambar bapa disunting dengan gambar anjing
Kali ini, Shuk telah memuat naik satu tangkapan layar IG story wanita tersebut yang telah membuat postingan gambar bapanya yang telah disunting dengan gambar anjing sambil mendukung kanak-kanak yang diletakkan gambar babi.

Dah lama simpan cuma rasa nak kongsi pula…

Tindakan biadap itu membuatkan Shuk bertanya kepada orang ramai adakah kita masih boleh terima andai wajah orang tua kita diedit dengan gambar haiwan.

Pengacara I Can See Your Voice Malaysia itu juga sempat memberitahu yang tangkapan layar tersebut sudah lama disimpan dan hari ini terdetik ingin berkongsi ke media sosial.

Walau bagaimanapun, Shuk telah memadam posting tersebut di ruangan Instagramnya selepas memuat naik pada awal pagi tadi.

Konflik antara pelawak tersebut bersama wanita itu tercetus apabila hubungan cinta mereka diketahui isteri dan sudah beberapa kali kecurangannya telah didedahkan.

Namun begitu, rumah tangga selebriti tersebut masih utuh dan dia serta isteri dilihat sama-sama sedang menangkis beberapa kenyataan yang disebarkan oleh wanita itu di media sosial tempoh hari.

Kekasih Gelap Tagih Hut4ng, Kembali Hang4t Tapi Kali Ni “Up” Video Mirip Pelawak Atas Katil Hotel Tular

Nampaknya, kontr0versi seorang pelawak terkenal, isterinya serta wanita yang dipercayai ‘kekasih gelapnya’, kembali menjadi sor0tan netizen susulan tindakan ‘kekasih gelapnya’ memuat naik beberapa video pelawak tersebut diatas katil tdak berbaju.

Makilah s3puas puasnya. Cakaplah. Aku cuma p3nat sangat. Aku buka s3mua ni hari ni s3bab bila ada apa apa jadi m3sti aku dip3rsalahkan. Dia cari dia call l3pas tu aku juga dip3rsalahkan kata ganggu rumah tangga orang. Aku dah lari jauh dah.

Aku dah buat lif3 aku. Tapi m3sti aku juga salah. Aku tolak m3rayu tak nak dah s3mua ni aku tak sanggup tapi bila dia balik kantoi aku juga salah. Orang kata aku gila tak mov3 on itu ini. Aku b3lah aku g3rak, kau datang balik siap kata nak kahwin, siap call orang tua aku. Siap janji siap cakap kat ayah aku nak jumpa untuk kahwin. L3pas tu si ist3ri post lagi macam-macam s3dangkan si suami fitnah aku s3bab nak s3lamatkan diri s3ndiri.

Menurut wAnitA tersebut, diA sudAh bAnyAk kAli memintA mAAf dAn tidAk mAhu menghAdAp isu seperti ini. UjAr wAnitA tersebut lAgi, diA mAhukAn kehidupAn yAng normAl dAn bAhAgiA seperti individu lAin. WAnitA itu turut mendAkwA diA dipAksA dAn diugut untuk menutup mulut.

Di sAmping itu, wAnitA tersebut turut mendAkwA telefonnyA telAh dirAmpAs oleh pengAcArA tersebut dAn segAlA ‘text’ merekA sudAhpun dipAdAm.

Allah saja yang tahu

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Farah menerusi Instagram peribadinya f.zzatys sebelum ini, dia ada memberi am4ran mengenai seseorang untuk memuat naik satu video susulan tindakan individu tersebut tdak membayar duitnya.

Saja tayang video

Tak lama selepas itu, dua video menunjukan sosok tubuh seorang lelaki telah dimuat naik olehnya dengan menunjukan satu perbualan mesej bersama seseorang.
Dalam kapsyen yang disertakan, Farah memberitahu individu tersebut meminjam wang daripadanya dan ini balasan atas segala pengkhi4natan, fitn4h dan hut4ng. Dia juga meneg4skan tdak akan menghalalkan serta memaafkan semuanya.

Tambahnya lagi, dia meminta agar lelaki tersebut berhenti untuk memperm4lukannya kepada seorang lagi wanita semata-mata hanya ingin menutupi kes4lahannya.

Dah lama bersabar katanya

Dalam pada itu, dia juga telah menyertakan sekali semua bukti panggilan tdak berjawab oleh lelaki terebut setelah lama bersabar dengan kerenahnya.

Siapa yang berhut4ng pulak ni?

Menurut Farah, sudah lama dia bersabar dan sempat memberi am4ran agar individu berkenaan membayar hut4ng-hut4ngnya sebelum lebih banyak video atau gambar tersebar di media sosial.

Buka alb sendiri

Menjengah ke Instagram isteri kepada selebriti yang pernah dikaitkan oleh Farah, wanita itu bersyukur kerana akhirnya Farah sendiri yang membuka ai.b diri dan mempercayai vide0 tersebut vide0 lama.

Dia juga memaklumkan video itu antara punc4 mengapa suaminya masih bertahan dan menemui wanita itu kerana sering diug.ut dengan perkara tersebut.

Dia juga sempat bertanya semula kepada Farah Saleh duit apa yang dimaksudkan olehnya dan mempersoalkan kembali sama ada duit itu adalah bayaran untuk ansuran kereta ataupun sewa rumah.

Dh turunkan vide0

Tak lama selepas itu, Farah Saleh telah memuat naik satu lagi IG story dengan memaklumkan vide0 tersebut sudah dibu4ng dari feed IG kerana dinasihati oleh orang ramai.

Namun dia tetap berkeras ingin mengambil tindakan selepas ini.

Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan daripada mana-mana pihak berkenaan lsu berkenaan.

Terdahulu, kontroversi antara wanita tersebut dengan seorang pelawak terkenal telah menjadi soroton ramai orang kerana did4kwa berlaku cur4ng berulang-ulang kali sehingga ramai yang muak dengan kisah rumah tangga selebriti tersebut.

Sumber OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *